EUR: 356,31 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Külföld

Hátborzongató! Arcon harapta a villamosmegállóban álló kislányt

Szó szerint sokkot kapott az az anyuka, akinek a kislányának az arcába harapott egy afrikai férfi egy berlini villamosmegállóban.

Daniel K. most állították a bíróság elé, miután azzal gyanúsítják, hogy ez év tavaszán minden előzetes nélkül, felkapott egy kislányt a villamosmegállóban, majd megharapta az arcán.


Az ötéves kislány édesanyját tanúként hallgatták meg a tárgyaláson.

Nürnbergből vonattal utaztunk Berlinbe. Körülbelül három perce lehettünk a fővárosban, amikor a főpályaudvar előtti villamosmegállóban várakoztunk, és arra lettem figyelmes, hogy egy nevetgélő színes bőrű férfi közeledik felénk. Kérdezés nélkül felkapta a kisebbik lányomat, amiért nem merte szólni, mert azt hittem, hogy aranyosnak találja, és ez egy ilyen kulturális szokás náluk – idézi az anyukát a Ripost.

A vallomásból kiderült, hogy az anyuka még nem gondolt semmi rosszra még akkor sem, amikor az afrikai férfi felemelte a gyereket és feje egy vonalba került a kislányéval, aki azonban hangos sírásba kezdett.

A támadónak nem ez volt az első ilyen esete.

Az eritreai férfi korábban egy nőt dobált meg kövekkel, amiért nem adott neki cigarettát. Akkor a rendőrség pár órával az eset után szabadon engedte.

A harapós történet után már előzetes letartóztatásba helyezték, de a börtön helyett egy klinikára került. Szakorvosi vélemény alapján ugyanis nem büntethető, mert pszichés betegségben szenved -ismerteti a Ripost.

 

 

Kapcsolódó Cikkek