EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,74 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

Közel kétmillióan, köztük több mint ezer magyar jelentkezett be egy Facebook-eseményre azzal a céllal, hogy leigázzák a legendás 51-es körzet. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

Hosszú évtizedek óta titokzatosság övezi a Nevadában található 51-es körzetet, ami egy katonai létesítmény és szigorúan tiltott terület a világ számára. Az összeesküvés-elméletek szerint a körzetben földönkívülieket és egyéb idegen technológiákat és földönkívülieket vizsgálnak. Bár az amerikai légierő cáfolja, az emberek szeretnének erről a saját szemükkel meggyőződni és egyúttal felfedni, hogy mit is rejtegetnek a bázison.


Ahogy az esemény érdeklődőinek száma folyamatosan növekedett, a hadsereg sem tudta már szó nélkül hagyni a szerveződést. Kijelentették, hogy ez nagyon nem jó játék és gondolják át újra a dolgot, ugyanis készek akár fegyverrel is megvédeni a szupertitkos területet. Nos, ennél a pontnál döntöttek úgy a szervezők, hogy ebből inkább kimaradnak és inkább egy ufo-fesztivállá alakítanák az 51-es körzet lerohanását. Ez azonban már nem volt akkora buli, a közösségi oldalon pedig megállíthatatlanul, saját életre kelve egyre csak dagadt eseményen való résztvevők száma.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy szervezők figyelmeztetésének ellenére, majd azok leválása után is, többen ellátogattak a lerohanás helyszínére a megadott időpontra, hogy büszke amerikaiként, akik most megtudják az igazságot a világnak az ufókkal együtt, betörnek az 51-es körzetbe. Bohóckodásukat élőben közvetítik az interneten.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek