EUR: 328,07 Ft
CHF: 297,49 Ft
2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Belföld

Hiába okoskodott Puzsér, Berki Krisztián hivatalosan is főpolgármester-jelölt lett

Eldőlt a csata Puzsér Róbert és Berki Krisztián között. A Nemzeti Választási Bizottság ugyanis hétfőn elutasította a harsány megmondóember fellebbezését, így immáron jogerősen is főpolgármester-jelölt Berki Krisztián – írja a Ripost.

A portál beszámolója szerint bár a főpolgármesteri székér folytatott küzdelem csak október 13-án ér véget, Berki Krisztián és Puzsér Róbert között zajló egy hete tartó adok-kapok talán most elcsendesedhet. A Csillag születik egykori zsűritagja ugyanis képtelen volt megemészteni, hogy Berki Krisztián is elindult a főpolgármesteri székér folytatott küzdelemben. Az pedig egyenesen álmatlan éjszakákat okozott neki, hogy Berki egy győzelmi tánc közepette leadta az aláírásokat, így Puzsér videókat gyártott, posztolt és vádolt.


A kritikus és csapata ezután nem sokkal feljelentette Berkit. Szerintük ugyanis a médiaceleb illegális módon gyűjtötte a „modellhadseregével” az ajánlásokat. Nos, a Nemzeti Választási Bizottság ebben a vitában most igazságot hirdetett. Puzsérék panaszát úgy ahogyan van elutasította, mert semmivel sem tudták bizonyítani, hogy a „modellhadsereg” nem végezte jól a munkáját – közli a Ripost.

Berki Krisztiánt szeptember 10-én vette nyilvántartásba főpolgármester-jelöltként a Fővárosi Választási Bizottság (FVB), mivel a jelölt által leadott íveken a Fővárosi Választási Iroda 962 ajánlóív ellenőrzése során 5023 érvényes ajánlást talált – tudatja a portál.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek