EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,74 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Így hebegett-habogott Karácsony Gergely – Videó!

Igazi cirkuszi bevonulóval indította valaki az ellenzéki roncsderbi egyik főpolgármester-jelöltjének a sajtótájékoztatóját, amire Karácsony csak hebegni-habogni tudott.

Egy budapesti magánszínház előtt akart sajtótájékoztatót tartani Karácsony Gergely, amikor egy elhaladó autóból valakik cirkuszi bevonulót játszottak neki hangszóróból – utalva az ellenzéki főpolgármester-jelölti cirkuszra. Karácsony láthatóan semmit nem tudott kezdeni a jelenettel, kínos csend után össze-vissza hebegett-habogott, még szimpatizánsai számára is kellemetlen volt, mennyire nem tud mit reagálni – írja a Ripost.


A Fidelitas egy közleményt adott ki, amiben kifejtik, már az ellenzék is látja, hogy Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje alkalmatlan.

A közlemény szerint a Fidesz ifjúsági társszervezete új videóval folytatja budapesti kampányát. A videóban Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc maga fejti ki, miért is alkalmatlan az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje.


Puzsér Róbert a Fidelitas Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondja:

“Karácsony Gergely hazudik, és onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája.”

Gyurcsány Ferenc pedig úgy vélekedik, hogy Karácsony Gergely elvesztette a támogatást az utóbbi hónapokban. Kitért arra is: Puzsér Róbert nem egy könnyen kezelhető ember, és Karácsony Gergely nem bírt vele. “Ez nem jó, nem hiszünk abban, hogy győzni fog” – tette hozzá.

A közlemény szerint a Budapest nem cirkusz! című plakátkampány is folytatódik, mert azt gondolják, hogy “a főváros sokkal többet érdemel annál, minthogy Karácsony Gergelyre, Puzsér Róbertre vagy Berki Krisztiánra bízzuk.”

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek