2020. augusztus 15., szombat
Mária

Belföld

Így kezdte a napot Orbán Viktor – Fotó!

Mielőtt útra kelne, hogy részt vegyen Prágában a V4-ek és a nyugat-balkáni országok vezetőinek találkozóján, a miniszterelnök még átfutja az újságok híreit. Most éppen a Mandinerből tájékozódik, aminek címlapján Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes látható. A miniszterelnök napi rutinjának első “állomásáról” közösségi oldalán is megosztott egy fotót követőivel. 

A lap kiválasztása természetesen nem véletlen, hiszen a mai nappal új fejezet kezdődik a Mandiner tízéves történetében: megjelent hetilap kiadásunk.


Mint arról szerdán a Lokál is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Prágába utazik, ahol részt vesz a visegrádi országok (V4) és a Nyugat-Balkán államainak csúcstalálkozóján. Andrej Babis cseh kormányfő meghívására először külön a V4-ek miniszterelnökei egyeztetnek a prágai várban, majd munkaebéd keretében tárgyalnak Albánia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Koszovó, Montenegro és Szerbia vezetőivel

A cseh kormány tájékoztatása szerint a rendezvény célja a visegrádi és a nyugat-balkáni régió együttműködésének erősítése.

Nos, a miniszterelnök, aki már minden bizonnyal Prága felé tart, kora reggel még gyorsan átfutotta a sajtót, mielőtt útra kelt volna.

Mandinerből

Közzétette: Orbán Viktor – 2019. szeptember 11., szerda

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek