2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Így kezdte a napot Orbán Viktor – Fotó!

Mielőtt útra kelne, hogy részt vegyen Prágában a V4-ek és a nyugat-balkáni országok vezetőinek találkozóján, a miniszterelnök még átfutja az újságok híreit. Most éppen a Mandinerből tájékozódik, aminek címlapján Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes látható. A miniszterelnök napi rutinjának első “állomásáról” közösségi oldalán is megosztott egy fotót követőivel. 

A lap kiválasztása természetesen nem véletlen, hiszen a mai nappal új fejezet kezdődik a Mandiner tízéves történetében: megjelent hetilap kiadásunk.


Mint arról szerdán a Lokál is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Prágába utazik, ahol részt vesz a visegrádi országok (V4) és a Nyugat-Balkán államainak csúcstalálkozóján. Andrej Babis cseh kormányfő meghívására először külön a V4-ek miniszterelnökei egyeztetnek a prágai várban, majd munkaebéd keretében tárgyalnak Albánia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Koszovó, Montenegro és Szerbia vezetőivel

A cseh kormány tájékoztatása szerint a rendezvény célja a visegrádi és a nyugat-balkáni régió együttműködésének erősítése.

Nos, a miniszterelnök, aki már minden bizonnyal Prága felé tart, kora reggel még gyorsan átfutotta a sajtót, mielőtt útra kelt volna.

Mandinerből

Közzétette: Orbán Viktor – 2019. szeptember 11., szerda

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Megfenyegették, hogy “el lesz intézve” a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje, Borbély Ádám. A fiatal politikus közösségi oldalán számolt be az incidensről, ahol arról is ír: megtette a feljelentést és nem fél azoktól, akik meghátrálásra akarják kényszeríteni őt – számol be a Ripost a 888.

  • Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe, a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) már hivatalosan is budapesti székhelyéről működik, ennek köszönhetően a fejlesztési pénzintézet nemzetközileg elismertebbé és versenyképesebbé vált – hangsúlyozta ki Varga Mihály a bank és a Pénzügyminisztérium üzleti fórumán, kedden Budapesten.