EUR: 331,57 Ft
CHF: 302,49 Ft
2019. december 09., hétfő
Natália

Belföld

Így próbálja átverni az embereket Karácsony Gergely és Tóth Csaba – Fotó!

Karácsony Gergely a kiszivárgott őszödi beszédében azt állítja, hogy Tóth Csaba többször megfenyegette a családját, vagyis egy bűnöző. Most meg azt, hogy jó barátok. Akkor mégis, mikor hazudik Karácsony Gergely – teszi fel a kérdést a Ripost.

A portál beszámolója szerint Tóth Csaba Karácsony őszödi beszédének kiszivárgását követően, szombat reggel egy közös képet rakott ki Karácsony Gergellyel, amelyhez az alábbi teljesen átlátszó, és a fenti előzmények után rendkívül nevetséges szöveget írta ki:


„Üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy barátságunk, szövetségünk sziklaszilárd, megingathatatlan! Kár próbálkozni! Hajrá Gergő!”

forrás: Facebook

A hazug bejegyzést Karácsony is átvette, és kitette Facebook-oldalán. A kép azért nevetséges, mert Karácsony kiszivárgott őszinte pillanatában elmondta, hogy Zuglóban maffiaviszonyok uralkodnak, és hiába igyekeznek legjobb barátoknak látszani a képen, Tóth Csaba – elmondása szerint – többször is megfenyegette a családját. Így a róluk készült barátságos kép óriási, átlátszó szemfényvesztés – írja a Ripost.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek