EUR: 330,93 Ft
CHF: 300,81 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Belföld

Így támadt Berkire Puzsér: „Ragacsos moslék”

Úgy tűnik nincs vége az adok-kapoknak Berki Krisztián és Puzsér Róbert között, akiknek a vitájuk a főpolgármesteri székért folyó harcban teljesen elmérgesedett.

Mint arról beszámoltunk Berki hétfőn jelentette be, hogy büntetőfeljelentést tesz Puzsér kampányvideója miatt, amiben perceken át ócsárolta őt.


Az izomceleb ügyvédje szerint biztos, hogy Puzsér ezt nem ússza meg szárazon!

Ezt a feljelentést joghatályosan elutasítani nem lehet, főleg azért nem, mert elég részletesen le lett írva, hogy mi a tényállás. A vád becsületsértés, Puzsér Róbertet pedig majd megkérdezzük, hogy a kampányvideója miért arról szól, hogy az egyik ellenfelét mocskolja” – kezdte a Ripostnak dr. Szilágyi Roland.


Berki elmondása szerint, ő nem is látta a videót, egész egyszerűen azért, mert nincsen rá ideje!

„Az én időm drága, egyáltalán nincsen hat percem Puzsér Róbertre! Én egy felnőtt ember vagyok, sosem szoktam a közösségi médián keresztül üzengetni, ha szeretnék valamit mondani Puzsér Róbertnek, akkor szépen megkeresem a telefonszámát, és felhívom. Arra a kérdésre, hogy ő miért választotta ezt az utat, egyszerű a válasz: híres akar lenni” – ecsetelte a lapnak Krisztián, akinek nem ez az első vitája az általa csak udvari bolondnak nevezett Puzsérral.

A feljelentgetés sorát a harsány megmondóember kezdte, mert szerinte Berki nem tisztességes módon szerezte meg a főpolgármesteri-jelöltséghez szükséges ötezer aláírást – ismerteti a Ripost.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Karácsony köpönyegéből előbújnak Gyurcsány emberei

    Karácsony köpönyegéből előbújnak Gyurcsány emberei

    Lampert Mónika, Demszky Gábor és Magyar György neve is előkerült a Főpolgármesteri Hivatal környékén. Karácsony Gergely főpolgármester úgy tűnik, hogy megkezdte a régi, bukott balliberálisok és gyurcsányisták helyzetbe hozását Budapesten.

  • Melegrekordok dőltek meg vasárnap

    Melegrekordok dőltek meg vasárnap

    Melegrekordok dőltek meg vasárnap, mintegy 10 fokkal volt melegebb az ilyenkor szokásosnál – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a Facebook-oldalán.