2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb I.kerület II.kerület

Japán dobszó a Budai Vigadóban

A Taiko Hungary dobosai fogadták a látogatókat a Japán antik gyermekkimonók című kiállítás megnyitóján a Budai Vigadó épületében.

Az autentikus japán zenét játszó hölgyek megteremtették az alaphangulatot a különleges képzőművészeti tárlathoz. Aki kíváncsi rá, hogy Japánban hogyan festették selyemre gyermekeik számára a jókívánságokat, szeptember 25-ig megnézheti a Corvin téri Hagyományok Háza Maácz László Galériájában. 12. oldal

Jól szóltak a japán dobok! ( Fotó: Sáfár Tibor)

Rubovszky Évát, a Nemzetek Háza elnökét is japán dobszó fogadta
( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.