EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XXI.kerület

Jó kis Kompánia!

A tanulás mellett a játékra is jut idő (Fotó: Kompánia Tanoda)

Szeptembertől újra megkezdi működését a Kompánia Tanoda, ahol délutánonként korrepetálással és tantárgyi fejlesztéssel segítik a diákok tanulását. Kiemelt szerepet kap a logikai-matematikai gondolkodás, a szövegértés és az idegen nyelvi kompetenciák fejlesztése. A tananyag mellett jut idő a szórakozásra is: dráma-, művészet- és társasjáték-pedagógiai, valamint zsonglőrfoglalkozást tartanak, illetve lesz főzőklub, hiphopoktatás, csajnap, srácnap, kamaszklub, filmklub, kézműves-foglalkozások, zeneklub, kirándulások és tábor. Minden program ingyenes! A tanodába a rendszeres gyerekvédelmi kedvezményben részesülő 9–16 éves, hátrányos helyzetű gyerekek és családjaik jelentkezhetnek. Beiratkozás személyesen a tanodában, a Kossuth Lajos utca 22. szám alatt, hétköznap 13–19 óráig. További információ a +36-30-333-4760-as telefonszámon kérhető.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.