EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Belföld

Karácsony célja a hisztériakeltés

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltnek, Zugló polgármesterének a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében tett kezdeményezésével nem lehet más a célja, mint a hisztériakeltés és a nyilvánosság szándékos félrevezetése – közölte Szeneczey Balázs és Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes.

„Karácsony Gergely úgy viselkedik, mint az, aki kiabál, pedig az ő háza ég” – fogalmaztak, hozzátéve: „érthetetlen, miért izgágáskodik”, mivel az üggyel kapcsolatos közigazgatási pernek nem is szereplője a fővárosi önkormányzat, az a Bábolna Bio Kft. és a KDB között zajlik. Elmondták, hogy a bíróság nem semmisítette meg a szerződést, és a referenciákat sem minősítette.


„Karácsony Gergelynek tehát a nyertes konzorcium referenciaigazolásaival, alkalmatlanságával kapcsolatos kijelentései egész egyszerűen valótlanok” – fogalmaztak. Megjegyezték, hogy Karácsony kritika nélkül az RNBH konzorciumra szavazott, a Bábolna Bio Kft. ellenében.

Fideszeseket fenyegetnek

Két Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselőjelöltet is fizikai bántalmazással fenyegettek meg ismeretlenek telefonon Zuglóban, miközben megrongálták a kormánypárti plakátokat, és ellopták egy jelölt molinóját – mondta el Rozgonyi Zoltán, a Fidesz–KDNP zuglói polgármesterjelöltje. Hozzátette, hogy már harmadszor kellett feljelentést tenniük a fenyegetőzések miatt.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek