EUR: 354,56 Ft
CHF: 333,59 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Belföld

Karácsony megijedt! Ígérete ellenére nem jelent meg az M1 műsorában

Ígérete ellenére nem jelent meg az M1 reggeli műsorában Karácsony Gergely. A főpolgármester-jelölt először elfogadta a meghívást, majd később mégis lemondta. Azt mondta azért, mert tudomására jutott, hogy két vetélytársa, Puzsér Róbert és Berki Krisztián is meghívást kapott a műsorba. Bár a jelöltek külön-külön műsoridőt kaptak, Karácsony Gergely találkozni sem akart velük – írja a Híradó.hu.

Üresen maradt Karácsony Gergely széke, ígérete ellenére sem jelent meg péntek reggel az M1 stúdiójában. A főpolgármester-jelöltek külön műsoridőt kaptak, vagyis Karácsony Gergelynek legfeljebb csak a stúdió előterében kellett volna találkoznia Berki Krisztiánnal, illetve Puzsér Róberttel – tudatja a portál.


Az ellenzék városvezető-jelöltje nem csak televíziós szereplését utasította vissza az utolsó pillanatban. Nem jelent meg a Kossuth Rádióban sem. Berki Krisztián rádiós és televíziós interjújában is azt mondta: Karácsony Gergely úgy akarja vezetni Budapestet, hogy még ahhoz sem volt elég bátor, hogy szembenézzen velük. Berki Krisztián szerint Karácsony Gergely akkor lenne hajlandó interjút adni, ha garanciát kap arra, hogy senki nem lesz a stúdióban – számol be a Híradó.hu.

Nem ez az első eset, hogy Karácsony Gergely látványosan kerüli a nyilvánosságot. Mint arról korábban a Lokál is beszámolt, a talán legalkalmatlanabb ellenzéki főpolgármester-jelölt csütörtökön a legnagyobb titokban tartott sajtótájékoztatót egy kihalt budai utcában. Kizárólag az RTL meg a saját stábját merte odahívni.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek