EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Belföld

Kiosztotta! Durván beszólt Berki Puzsérnak

Az összegyűjtött aláírások miatt megy az adok-kapok a két ellenzéki főpolgármester-jelölt között. Először Puzsér Róbert szólt be Berki Krisztiánnak, majd erre osztotta ki durván az izomceleb az ellenfelét.

Úgy tűnik, nem nagyon tudja megemészteni ellenfele aláírásgyűjtésének eredményét a harsány megmondóember, Puzsér Róbert, aki a héten azt követelte, hogy „kettőzött alapossággal” vizsgálják meg Berki ajánlásait, mert szerinte azokat csak adatokkal való visszaéléssel szerezhette meg.


Erre Berki is azonnal reagált Instagramon. Puzsért egyenesen a „leendő udvari bolondjának” nevezte, aki szerinte nem tudja feldolgozni, hogy Berki több aláírást gyűjtött 16 nap alatt, mint ő januártól – írja a Ripost.

„Azt állítja, hogy mindössze egy helyen voltam kampányolni! Ezzel szemben az igazság az, hogy 16 napon keresztül jómagam a feleségem, sőt az apósom is és több családtagom valamint a modell-hadseregem naponta 8 helyszínen bombáztuk a lakosokat azért, hogy az ajánlásukat megkapjuk. Őrjöngő úr stábját összesen két helyen láttuk; a Moszkva téren, ahol ő nem volt ott és egy lélek sem ment oda a standjához, illetve az Örs vezér terén, ahol szinten a nulla érdeklődés miatt hamar lefaroltak a helyszínről. Le is fotóztam ahogy elsunnyognak” – olvasható Berki írásában.


Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.