2019. december 05., csütörtök
Vilma

Belföld

Kormánypártok: Az Ahmed H.-hoz hasonló terroristákat kitoloncolni és nem behozni kell

Az Ahmed H.-hoz hasonló terroristákat kitoloncolni és nem behozni kell – mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője a kormánypártok véleményét ismertetve pénteken Budapesten újságíróknak.

Nacsa Lőrinc kifejtette: egyrészt örvendetes, hogy Magyarország “ma megszabadulhat végre Ahmed H.-tól”, másrészt korántsem lehet megnyugodni, mert továbbra is özönlenek a bevándorlók Európába a balkáni útvonalon és újra a megnyitott olasz kikötők felé is.


Kiemelte: a hírek szerint a migránsok között egyre nagyobb számban vegyülnek el iszlám terroristák. Az Ahmed H.-hoz hasonló terroristákat kitoloncolni, nem pedig behozni kell – fűzte hozzá. Ehhez képest azt látják, hogy a bevándorláspárti erők és a távozó Európai Bizottság is minden erővel azon van, hogy még több migráns előtt nyissa meg a határokat és a bevándorlókat ráerőltesse a tagállamokra – mondta a kereszténydemokrata politikus.

Hozzátette: erről szól a máltai kvótamegállapodás is, ezért nyitja meg a baloldali olasz kormány a kikötőket, ezért támadják újra Magyarországot és Trócsányi László bővítési biztosi kinevezését is.


Az új európai parlamenti képviselők között is sok olyan bevándorláspárti politikus van, aki felháborító módon kiáll a magyar rendőrök és “a magyar határ elleni támadást irányító terrorista Ahmed H. mellett”, akit egyébként a Soros-hálózat a mai napig véd – jegyezte meg a kormánypárti képviselő.

Nacsa Lőrinc megerősítette: Magyarország csak a hazaszállítást és a kitoloncolást támogatja, a betelepítést és a kvótákat határozottan elutasítják.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy a Ciprusi Köztársaságba toloncolják ki a 2015. szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt Ahmed H.-t. Martossy György megbízott főügyész közleménye szerint Ahmed H.-t a Ciprusi Köztársaság befogadja, mivel korábban a családjával ott élt és vállalkozása is volt az országban. A szíriai férfit terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmény miatt jogerősen öt év börtönre és tíz év kiutasításra ítélte a bíróság.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hagyd, hogy lenyomozzanak az interneten!

  Hagyd, hogy lenyomozzanak az interneten!

  A HR-esek minden alkalommal utánanéznek az álláshirdetésre jelentkezőknek a közösségi oldalakon, ezért érdemes úgy kialakítani a profilunkat, hogy az pozitív képet fessen rólunk. A legfontosabb az, hogy átjöjjön, az illető tényleg szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

 • Hazugságokat terjesztett Soros színházi lapja

  Hazugságokat terjesztett Soros színházi lapja

  A Nemzeti Színház honlapján is publikált levélben írta meg Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója a Színház című lap főszerkesztőjének, hogy miért nem engedélyezi ezentúl a Nemzeti Színház, hogy a lap a Nemzeti képeit használja cikkeihez – számol be az Origo.

 • Várja a lurkókat az ország legnagyobb gyerekszobája

  Várja a lurkókat az ország legnagyobb gyerekszobája

  December 7-én és 8-án ismét várja az apróságokat és szüleiket a Danubius Hotel Gellért, ami hetedik alkalommal változik Adventi Mesehotellé. Az ország legnagyobb gyerekszobájában lesz kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó, téli kreatív világ LEGO játszóház, egy erre az alkalomra írt zenés mesejáték, valamint az ország egyik legnagyobb
  vasútmodell kiállítása.