EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Körtvélyessy Zsolt: Imádkoztunk Dávidkáért

Minden szülő rémálma, ami szombat este megtörtént L.L. Juniorral, vagyis Lesi Lászlóval és családjával. Az énekes kisebbik fia, Dávidka halálos balesetet szenvedett Zuglóban. A kicsi két hét múlva lett volna négyéves.

Hétfőn a Mokkában Körtvélyessy Zsolt, Junior jelenlegi apósa mesélt a tragédia estéjéről. – Akkor éjjel, amikor történt a tragédia felmentünk a családhoz, ott sirattuk el a kisfiút, imádkoztunk érte, hogy a mennybe kerüljön – mesélte mély bánattal a hangjában a színművész, aki saját unokáinak tekintette L.L. Junior előző párjától született kisfiait. – Lacit féltjük nagyon, hogy jól tudja kezelni ezt az egészet. Ezt nem lehet elfelejteni, csak talán idővel egy kicsit jobban lehet kezelni. Nagy feladat hárul a lányomra is, hogy átsegítse Lacit ezen a traumán – mondta. Az énekes a közösségi oldalon üzent. – Felszállt a mennybe a kisangyalom… Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz – írta vasárnap Junior. A Bors megkereste a feltehetően vétlen sofőrt, aki elütötte a kisfiút. Egy 76 éves nagypapa volt, aki szintén összeroppant a tragédia után.


Fotó:dfp

 

Gyászol a sztárvilág is
A celebvilág is részvétét fejezte ki a közösségi oldalon. Kis Grófo: „Junior testvérem őszinte részvétem! Egy ártatlan kis angyalka ment el! Isten nyugtassa ezt a pici gyermeket, a Jóisten vigyázzon rá!” Lányi Lala: „Megrendült lélekkel osztozom L.L. Junior és családja gyászában. Legyen fénylő csillag az égen az a kis lélek…” Völgyi Zsuzsi pedig egy égő gyertya képével fejezte ki támogatását a család felé.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.