EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

L. L. Junior: Felszállt a mennybe a kis angyalom

Borzasztó tragédia történt szombat este Zuglóban: halálra gázolták L. L. Junior kisebbik gyermekét, a hároméves Dávidkát. A zenész apósa, Körtvélyessy Zsolt elárulta: az egész családot összetörte a hír. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Az egész országot megrázta a hír, hogy szombaton L. L. Junior kisebbik fia, Dávidka halálos balesetet szenvedett. A rendőrség szűkszavú közleményben tudatta, hogy este hatkor Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél egy autó elütött egy gyermeket, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.


– Felszállt a mennybe a kis angyalom. Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a negyedik szülinapja előtt. Köszönöm a részvétnyilvánításokat! Elnézést, de nem szeretnék erről bárkinek is bármit mondani. Képtelen vagyok rá. Bízom a magyar igazságszolgáltatásban. Köszönöm mindenkinek az együttérzését! De most erősnek kell lennem mert fel kell neveljem Lacikámat. Nincsenek szavak! – írta közösségi oldalán vasárnap L. L. Junior utalva nagyobbik fiára.

Ami történt minden szülő rémálma, így nem csoda, hogy a zenész egész családját sokkolták a történtek. A Hiteles Hírek elérte Körtvélyessy Zsoltot, az énekes apósát, akinek a lányát év elején vette feleségül a zenész. A portál felidézte: az énekesnek már született két fia az egyik előző kapcsolatából, rájuk a színművész saját unokájaként gondol.


– Mindannyian teljesen összeroppantunk, egész éjjel nem is tudtunk aludni. Ésszel felfoghatatlan, ami történt. A családdal közösen imádkoztunk, mert most csakis ez az, amit megtehetünk. Viszonylag sokat találkozom Laci fiaival, nagyon megszerettem őket – nyilatkozta Körtvélyessy, aki vidékről azonnal Budapestre utazott, hogy támogassa a családot a szörnyű helyzetben.

– Még mi sem tudunk pontosan semmit, de valószínűsíthető, hogy az autó vezetője nem hibázott. Dávidka szaladt ki a jármű elé egy olyan szögből, ahonnan a sofőr nem láthatta – árulta el a színművész.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.