EUR: 331,55 Ft
CHF: 302,99 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Sport

Leleplezték! Új szerelmével él együtt Shane Tusup

Miközben Hosszú Katinka már jó ideje felvállalja kedvesét, addig volt férje kizárólag szakmai terveit osztotta meg rajongóival. Most azonban kiderült a titok, a háromszoros olimpiai bajnok tréner szerelmes.

Shane Tusup nem rég jelentette be, hogy az olasz Ilaria Cusinatót fogja edzeni, valamint a fiatal magyar tehetséget, Bujdosó Zsombort. A csapat jelenleg Olaszországban készül, ahol velük él Shane Tusup új szerelme is – írja a Ripost.


„A csapat többi tagjával élek, Padovában béreltünk egy házat: Shane Tusup, a barátnője, Bujdosó Zsombor, egy operatőr és én. Ez nagyon megkönnyíti az „Olimpia sötét ló” projekt (websorozat, a szerk.) megvalósítását is” – idézi a portál Ilaria Cusinato szavait a SwimSwam Magazinra hivatkozva.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.