EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Szolnok

Lezárta a nyarat a ProVakáció

Méltón zárta le a nyarat az idén második alkalommal megrendezett ProVakáció Fesztivál. Ismét ezrek gyűltek össze a Tiszaligetben, hogy bulizzanak egy utolsót a hűvösebb időszak és persze a tanév kezdete előtt.

Idén már két színpaddal várta a bulizni vágyókat a ProVakáció augusztus 29-től 31-ig. A nagyszínpadon ismét olyan programok kaptak helyet, amelyek igyekeztek minden generációt kiszolgálni, méghozzá napokra, tematikusan lebontva: az első napon a Bikini, Fenyő Miklós és a Deák Bill Blues Band és Hobo szórakoztatta a közönséget, a második napon Horváth Tamás, a Wellhello, a Halott Pénz és Bárány Attila zenéjére bulizhattunk, a harmadikon pedig a Zorall, Ganxsta Zolee és a Kartel, a 30. szülinapját ünneplő Tankcsapda és a RetroZóna zenekarok léptek fel. Mindenki megtalálta a neki tetsző műfajt a három nap alatt, sőt a kisszínpadon még feltörekvő tehetségeket is meg lehetett nézni, akik a Hangfoglaló program keretében mutatkozhattak be a fesztiválon.


A koncertek mellett a gasztronómia is hangsúlyos szerepet kapott; az eseményre kitelepült a Food Truck show, így belekóstolhattunk a street food világába is, emellett lehetőségünk volt még kipróbálni kézműves söröket is – mindezt a természet közelségében, Szolnok belvárosától pár perc sétára. Mi biztos, hogy jövőre is ott leszünk!

A pénteki nap egyik sztárfellépője, a Wellhello
Fotó: Kiss János

Wellhello
Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.