EUR: 333,87 Ft
CHF: 307,14 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Egyéb I.kerület II.kerület

Margitsziget-mise

A Szabihidas szabadtéri mise sikerén felbuzdulva, szeptember 22-én 10 órára a Margitszigetre várják az érdeklődőket a folytatásra.

A szervezők önkénteseket keresnek a szabadtéri esemény gördülékeny lebonyolításához, és gyermekvigyázásra. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet, Sajgó Szabolcs atyának címezve. A szabadtéri mise mindenki előtt nyitott.

Nincs szükség padokra

A szabadtéri misenépszerű lett

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.