EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Mulatósmenedzser verte át Mr. Bikicsunájt

A Mr. Bikicsunájként elhíresült Szarka László tíz év után, a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorában tért vissza. Az 50 éves versenyzőnek a 2010-es megasztáros szereplése után rengeteg rajongója lett, és évekig pénzért koncertezett. Álmai azonban nem váltak valóra, és bár gyermekei nem támogatják, reméli, hogy végre valaki meglátja benne a tehetséget. 

Szarka László, azaz Mr. Bikicsunáj vasárnap este egyedi angol kiejtésével és előadásmódjával tíz év után újra mosolyt csalt a nézők arcára a TV2 Sztárban Sztár leszek! színpadán.


– Azért jelentkeztem a műsorba, mert szeretném, ha a rajongóim újra hallanának rólam. Reménykedem, hogy végre felfigyel rám valaki, aki segít beindítani az énekesi karrieremet, úgy, hogy nem ver át. A 2010-es megasztáros szereplésem után ugyanis megkeresett egy menedzser, aki heti 2-3 koncertet is szervezett nekem, majd mulatóskarriert és lemezt ígért. Sajnos ebből nem lett semmi – kezdte a Lokálnak Mr. Bikicsunáj, akinek végül Pápai Joci szavazott bizalmat.

– Örülök, hogy Jocihoz kerültem. Találkoztunk már azóta, és nagyon biztatott, ami jólesett. Tudom, hogy nem nyerhetek, de hiszem, hogy a műsor segítségével végre megvalósíthatom az álmom, és elismert mulatóssztár lehetek. Anyagilag is könnyebb lenne az életem – vallott az 50 éves versenyző, aki jelenleg egy alapítványnál dolgozik kertészként.


László rengeteg nehézséggel szembesült élete során. Szülei halála és válása három gyermeke édesanyjától nagyon megviselte. – Nem volt könnyű életem, de remélem, ez most megváltozik. A rajongóimtól rengeteg üzenetet kaptam vasárnap óta, és a szomszédaim is biztatnak. A gyermekeim azonban sajnos nem támogatnak. Velük ritkán tudok beszélni, de szeretném nekik is bebizonyítani, hogy én a színpadra termettem. Ha pedig sikerül, ígérem, megtanulok angolul – mosolyodott el Mr. Bikicsunáj.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.