2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Program

Nagykoncerten az Ossian

A tavalyi esztendő tripla jubileumának megünneplése után idén áprilisban új stúdióalbummal jelentkezett hazánk egyik legpatinásabb és legsikeresebb zenekara, az Ossian.

Az időközben dupla platinalemezzé nemesedett A reményhozó címet kapott anyag a 2013-as A tűz jegyében albumnál kezdődő új korszak jellemzőit viszi tovább, több esetben még markánsabbá téve azokat.


– A koncertfelvétel remekül sikerült, és a mi drága közönségünk is fantasztikus lelkesedéssel és szeretettel ajándékozott meg minket. Szinte teljesen utómunka nélkül átjött a buli hangulata, és mivel egyszer van az ember életében egy ilyen gyönyörű hármas jubileum, feltétlenül megérte megörökíteni! Nagyszerű kiegészítése volt az új anyagnak, amit egy újabb lépcsőfoknak érzem ahhoz, hogy valóban egy több stíluson átívelő, kizárólag a zenére és a gondolatokra koncentráló dalokat alkossunk – mondta Paksi Endre zenekarvezető, énekes.

– A szeptember 14-i Barba Negra Track-es bulira nagyon lelkesen készülünk, és természetesen az utána következő önálló turnéra is. Jó érzés látni, hogy a régi dalaink mellett az új album is ennyire sikeres lett, nem váltunk nosztalgia-zenekarrá. Nagy fénnyel, nagy hanggal és nagy energiákkal várunk mindenkit – tette hozzá az énekes.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek