EUR: 331,55 Ft
CHF: 302,99 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Külföld

Napi cuki! Babának énekeltek altatót a futballszurkolók – Videó!

Szívmelengető pillanatoknak lehettek tanúi a szlovákiai város, Trnvanak parkjában járó-kelők, amikor a Szlovákia-Horvátország Európa Bajnokság selejtező mérkőzésére érkező horvát szurkolók elképesztő dolgot tettek.

Az olykor félelmetesen viselkedő drukkerek ezúttal az angyali oldalukat mutatták meg, spontán altatót kezdtek el énekelni egy arra járó anyuka babakocsiban pihenő kisbabájának. A csecsemő hatalmasra nyílt szemekkel és nagy érdeklődést mutatva csodálta a számára rendezett minikoncertet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Békés, demokratikus és forradalmi ellenállásra szólította fel az olaszokat az “Olaszországot eláruló és rabszolgává tevő” új római kormánnyal szemben Matteo Salvini, az ellenzéki Liga vezetője a párt éves nagygyűlésén a lombardiai Pontidában vasárnap.

 • Erősödnek a V4-ek!

  Erősödnek a V4-ek!

  A visegrádi országok, köztük Magyarország erősödése érezhető az Európai Bizottság összetételének alakulásában – mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.