EUR: 331,54 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Külföld

Néhány napig voltak milliomosok

A pennsylvaniai Robert és Tiffany Williams egy reggelen arra ébredt, hogy valaki 120 ezer dollárt (35,86 millió forint) utalt számlájukra. A pár a lottó ötösre sem gondolhatott, hiszen még érvényes szelvényük sem volt.

Tudták, hogy valami tévedés lehet, ám ennek ellenére hamar a seggére vertek a millióknak. Autókat vettek, 15 ezer dollárt pedig (4,6 millió forint) eljótékonykodtak. Később kiderült, hogy bankuk tévedésből utalta ki számlájukra a pénzt, amit most vissza is várnak a költekezőktől. A pénzből mindössze néhány dollár maradt, így Robert és Tiffany jelenleg is a tárgyalásukat várja a rácsok mögött.

Kapcsolódó Cikkek

 • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Békés, demokratikus és forradalmi ellenállásra szólította fel az olaszokat az “Olaszországot eláruló és rabszolgává tevő” új római kormánnyal szemben Matteo Salvini, az ellenzéki Liga vezetője a párt éves nagygyűlésén a lombardiai Pontidában vasárnap.

 • Erősödnek a V4-ek!

  Erősödnek a V4-ek!

  A visegrádi országok, köztük Magyarország erősödése érezhető az Európai Bizottság összetételének alakulásában – mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.