2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Nem bírta Budapest nélkül Will Smith

A jövő héten ünnepli 51. születésnapját Will Smith, a jeles napon pedig éppen Budapesten lesz. Közösségi oldalán elárulta, hogy a Szent István-bazilika előtt fog ünnepelni, és óriási koncertet ad. Néhány jelenetet is láthatunk majd Magyarországon forgatott Gemini Man című filmjéből. 

Úgy tűnik, Will Smith tényleg imádja Budapestet. Olyannyira, hogy már egy héttel Gemini Man című filmjének hazai népszerűsítő útja előtt megérkezett. A világsztár szerdán két videót is közzétett közösségi oldalán, az egyiken arról beszél, mennyire szereti a hidakat, és a háttérben Budapest és a Margit híd látszik. Néhány órával később pedig bejelentette, a születésnapján, vagyis szeptember 25-én gyerekkori jóbarátjával, DJ Jazzy Jeff-fel közös konceret adnak a fővárosban, a Szent István téren. A hírt a közösségi oldalán posztolta, és hozzátette, hogy alapvetően nem szoktak gyakorolni a fellépésekre, „hiszen az csak a bénáknak való”, a magyarországi koncertre azonban már most gőzerővel készülnek és próbálnak. A színész legújabb filmje, a Gemini Man népszerűsítésének apropóján tér vissza Budapestre, azt ígérte, a koncert alatt is kaphatnak belőle ízelítőt a rajongók. A mozi több jelentét a fővárosban vették fel, még tavaly nyáron. Akkor Smith hetekig itt volt, sőt a családját is elhozta, és közösségi oldalán többször elmondta, mennyire szereti a magyar fővárost. Több kisfilmet csinált, és a Lánchidat is megmászta egy táncos kihívás miatt.


A 10 legkedveltebb forgatási helyszín a fővárosban
Szent Gellért Gyógyfürdő (Evita, Én, a kém)
Four Seasons Hotel Gresham Palace (A kém)
Bálna Budapest (Mentőexpedíció)
Andrássy út és az Oktogon (Evita, Bel Ami – A szépfiú)
Szent István-bazilika (Inferno)
Gozsdu-udvar (Vörös zsaru, Kémjátszma)
Magyar Állami Operaház (Vörös veréb, Szerelem és halál, München, Az operaház fantomja)
Országház és a Duna (A szállító 3., Atomszőke)
Hősök tere (Die Hard – Drágább, mint az életed)
Szabadság tér (Szárnyas fejvadász 2049, A kém, Atomszőke).

Budapest Európa Hollywoodja
Folyamatosan a legkedveltebb mozicsillagok forgatnak nálunk, jól érzik magukat, csodálják az országunkat és ezt meg is osztják a rajongóikkal. Jude Law a bulinegyedben szórakozott, Schwarzenegger konditerembe járt, Harrison Forddal egy kerékpárszerviz munkatársai fotózkodhattak, Jason Momoa Budapesten tetováltatott, Willl Smith felmászott a Lánchídra, Jennifer Lawrence imádta az itteni fürdőket, Eva Longoria egy kávézóból posztolt, Scarlett Johansson pedig a Népszínház utcában mosolygott. Ezek a történések mind Magyarország jó hírét viszik a világban.


Will Smith a Lánchíd tetején Profimedia, Backgrid UK

 

Kapcsolódó Cikkek