EUR: 331,55 Ft
CHF: 303,00 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Belföld

Nem sikerült az ellenzéki összefogást megvalósítani

Nem sikerült az országos ellenzéki összefogást megvalósítani – mondta Palóc André, a Századvég vezető elemzője szombaton az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint erre jó példa a főváros, ahol több olyan főpolgármester-jelölt van, aki nem részese az ellenzéki összefogásnak.


Ide tartozik Puzsér Róbert, Berki Krisztián, vagy Thürmer Gyula is – fűzte hozzá.

A tavaszi ellenzéki ígéret, miszerint létrejön az összefogás, végül nem jött össze – mondta az elemző, aki szerint ez az oka annak, hogy az önkormányzati választási kampányuknak sincs nagy lendülete.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.