EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,74 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Nemcsak Puzsér, Gyurcsány is megmondta az igazat Karácsonyról!

Már az ellenzék is látja, hogy Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje alkalmatlan – közölte a Fidelitas csütörtökön.

A közlemény szerint a Fidesz ifjúsági társszervezete új videóval folytatja budapesti kampányát. A videóban Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc maga fejti ki, miért is alkalmatlan az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje – írták.


Puzsér Róbert a Fidelitas Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondja: “Karácsony Gergely hazudik, és onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája.” Gyurcsány Ferenc pedig úgy vélekedik, hogy Karácsony Gergely elvesztette a támogatást az utóbbi hónapokban. Kitért arra is: Puzsér Róbert nem egy könnyen kezelhető ember, és Karácsony Gergely nem bírt vele. “Ez nem jó, nem hiszünk abban, hogy győzni fog” – tette hozzá.

A közlemény szerint a Budapest nem cirkusz! című plakátkampány is folytatódik, mert azt gondolják, hogy “a főváros sokkal többet érdemel annál, minthogy Karácsony Gergelyre, Puzsér Róbertre vagy Berki Krisztiánra bízzuk.”


Íme a videó:

Ne bízzuk rájuk a fővárost!

NÉZD MEG: ellenzéki politikusok mondják el egymásról, hogy alkalmatlanok Budapest vezetésére. Ne bízzuk rájuk a fővárost!Add tovább!

Közzétette: Fidelitas – 2019. szeptember 18., szerda

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek