EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Belföld

Puzsér nem tudta elgáncsolni Berkit

Ahogy közeledik az október 13-i választás, úgy durvul az ellenzéki roncsderbi. Berki Krisztián és Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltek kölcsönös feljelentgetései után kiderült, hogy a humorista beadványát elutasította a választási bizottság.
Mint ismert Berki Krisztián hétfő délelőtt feljelentette becsületsértésért, az őt kampányvideójában ócsárló Puzsért.

– Számomra Puzsér nem egy létező személy, de mivel ő is főpolgármester-jelölt, így méltán a kollégám. Azt nem értem, hogy Puzsér úr miért nem Tarlós Istvánnal vagy Karácsony Gergellyel vitázik. Ebből is látszik, hogy Puzsér Róbertnek először az életében abban van igaza, hogy a valós ellenfél Berki Krisztián – mondta a Ripostnak a celeb.


Berki ügyvédje, dr. Szilágyi Roland a Ripostnak elmondta, hogy feljelentésüket a rendőrség a jog szerint nem utasíthatja el.

– A vád becsületsértés, Puzsér Róbertet pedig majd megkérdezzük, hogy a kampányvideója miért arról szól, hogy az egyik ellenfelét mocskolja – mondta az ügyvéd.


Korábban egyébként Puzsér is feljelentette Berkit a rendőrségen, és a választási bizottságnál is bejelentést tett, mert a humorista szerint a celeb tisztességtelenül gyűjtötte össze az induláshoz szükséges aláírásait. Puzsér beadványát a választási bizottság elutasította.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek