EUR: 329,12 Ft
CHF: 299,03 Ft
2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Belföld

Rogán: Három bohóc áll Tarlóssal szemben

Bohócnak nevezte a főpolgármester-választás ellenzéki jelöltjeit Rogán Antal. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője elmondta, hiába csomagolják zöld mázba az ellenzék céljait, az belül piros, hiszen kommunista eszméket követnek, Gyurcsány egyenesen a titkosszolgálati barátait szólította hadba.

Három bohóc áll szemben egy tapasztalt, kipróbált főpolgármesterrel – mondta  vasárnap este a Hír Tv-ben a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Rogán Antal, aki Puzsér Róbertet és Berki Krisztiánt minősíteni sem kívánta. Karácsony Gergely pártszédelgőről elmondta, hogy ő már minden volt, mindenféle formában. Kezdte az SZDSZ-nél, folytatta az LMP-nél, aztán a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lett, csak közben Zuglóval nem foglalkozott, kis híján tönkre is tette.


Karácsony Gergely parkolási botrányával kapcsolatban a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője megjegyezte, hogy az összes fővárosi kerületben nyereséges a parkolás, Zugló az egyetlen, ahol veszteséges, ami nonszensz. Kitért a drogliberalizációra is, amit Karácsony akkor vállalt, amikor együttműködést kötött a Liberálisokkal, veszélyeztetve ezzel gyermekeinket.

– Vele szemben Tarlós István személyében van egy olyan kipróbált, tapasztalt főpolgármester, aki, ha kell, még velünk, a kormánnyal is konfliktust vállal a város érdekében – mondta Rogán. A miniszter szerint Tarlós István bizonyított az elmúlt kilenc évben, rendbe tette a főváros Demszky utáni szétzilált ügyeit, befejezte a 4-es metrót, és belekezdett a metrófelújításokba.


Rogán beszámolt róla, hogy Gyurcsány Ferenc összehívta volt gazdasági és titkosszolgálati embereit, és azt mondta nekik, ha segítenek a választáson az önkormányzati hatalomátvételben, akkor mindenkinek fog jutni egy kis megbízás, gazdasági lehetőség – írja a Magyar Nemzet.

– Egyes ellenzéki politikusok tiszteletlenül beszélnek az idősekről, nem gondolom, hogy az idős embereket bármivel meg lehetne vásárolni. Akik pedig támadják a kormányt, azok annak idején az IMF parancsára elvettek egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasoktól és egyhavi bért a közszolgáktól – tért ki a kormány által a nyugdíjasoknak adott kilencezer forintos rezsiutalványra a miniszter, aki szerint a baloldal olyan, mint a görögdinnye: kívülről zöld, belülről viszont piros, vagyis valójában kommunista.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek