EUR: 354,58 Ft
CHF: 333,40 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Belföld

Rogán: Három bohóc áll Tarlóssal szemben

Bohócnak nevezte a főpolgármester-választás ellenzéki jelöltjeit Rogán Antal. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője elmondta, hiába csomagolják zöld mázba az ellenzék céljait, az belül piros, hiszen kommunista eszméket követnek, Gyurcsány egyenesen a titkosszolgálati barátait szólította hadba.

Három bohóc áll szemben egy tapasztalt, kipróbált főpolgármesterrel – mondta  vasárnap este a Hír Tv-ben a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, Rogán Antal, aki Puzsér Róbertet és Berki Krisztiánt minősíteni sem kívánta. Karácsony Gergely pártszédelgőről elmondta, hogy ő már minden volt, mindenféle formában. Kezdte az SZDSZ-nél, folytatta az LMP-nél, aztán a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lett, csak közben Zuglóval nem foglalkozott, kis híján tönkre is tette.


Karácsony Gergely parkolási botrányával kapcsolatban a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője megjegyezte, hogy az összes fővárosi kerületben nyereséges a parkolás, Zugló az egyetlen, ahol veszteséges, ami nonszensz. Kitért a drogliberalizációra is, amit Karácsony akkor vállalt, amikor együttműködést kötött a Liberálisokkal, veszélyeztetve ezzel gyermekeinket.

– Vele szemben Tarlós István személyében van egy olyan kipróbált, tapasztalt főpolgármester, aki, ha kell, még velünk, a kormánnyal is konfliktust vállal a város érdekében – mondta Rogán. A miniszter szerint Tarlós István bizonyított az elmúlt kilenc évben, rendbe tette a főváros Demszky utáni szétzilált ügyeit, befejezte a 4-es metrót, és belekezdett a metrófelújításokba.


Rogán beszámolt róla, hogy Gyurcsány Ferenc összehívta volt gazdasági és titkosszolgálati embereit, és azt mondta nekik, ha segítenek a választáson az önkormányzati hatalomátvételben, akkor mindenkinek fog jutni egy kis megbízás, gazdasági lehetőség – írja a Magyar Nemzet.

– Egyes ellenzéki politikusok tiszteletlenül beszélnek az idősekről, nem gondolom, hogy az idős embereket bármivel meg lehetne vásárolni. Akik pedig támadják a kormányt, azok annak idején az IMF parancsára elvettek egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasoktól és egyhavi bért a közszolgáktól – tért ki a kormány által a nyugdíjasoknak adott kilencezer forintos rezsiutalványra a miniszter, aki szerint a baloldal olyan, mint a görögdinnye: kívülről zöld, belülről viszont piros, vagyis valójában kommunista.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Készüljünk fel, elindult a szúnyogszezon!

  Készüljünk fel, elindult a szúnyogszezon!

  Javában tart a nyár, amelynek köszönhetően rengetegen keresik fel a vízpartokat. A vizek környezetében rengeteg vérszívó lehet, amelyek akár a nyaralásunkat is tönkretehetik, ha nem készülünk fel rájuk.

 • Lánchídi csaták

  Lánchídi csaták

  Volt kettő híres is a 20. században. 1918-ban – október 28-án – a Károlyi-párt Gizella téri központjától indult több ezres tömeg a budai várnegyedbe, hogy József főhercegtől követelje a Hadik-kormány menesztését és Károlyi Mihály (megítélésébe itt és most nem mélyednék bele) miniszterelnöki kinevezését követelje.

 • Passió-karamell az év fagyija! Tarolt az egykori közgazdász édessége

  Passió-karamell az év fagyija! Tarolt az egykori közgazdász édessége

  Dobó Norbert passió-karamellje lett az év fagyija, és ő vihette haza az ezüstérmet is törökmézes vaníliájával is. A 35 éves balatonfüredi cukrász elárulta a Lokálnak, hogy korábban közgazdászként dolgozott, de élete legjobb döntésének tartja, hogy  elkezdett a családi fagyizóban dolgozni.

 • Amíg nincs vakcina, nem lehetünk nyugodtak!

  Amíg nincs vakcina, nem lehetünk nyugodtak!

  10 ezer 575 mintából mindössze három esetben mutatták ki a koronavírust, ugyanakkor 70 főnél derült ki, hogy korábban már átesett a fertőzésen – derült ki a májusban elvégzett országos koronavírus-szűrővizsgálat eredményeiből.