2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Szívszorító pillanatok: eltemették L.L. Junior kisfiát

Pénteken délben, a budapesti Fiumei úti temetőben kísérték utolsó útjára L.L. Junior és volt párja Csilla, kisfiát, Dávidkát. Mint ismert, a kicsit egy héttel ezelőtt ütötte el egy autó. A szertartáson több százan vettek részt, a család kérésére fehér ruhában. A kisfiú fehér koporsóját egy lovashintó vitte a sírhoz, ahol végső búcsút vettek tőle. A szertartás alatt Dávidka nagymamája többször rosszul lett, hangos zokogásokban tört ki, és levegő után kapkodott. A kisfiú édesanyja, Csilla is sokkos állapotban volt, őt ketten támogatták. Békét kötve Juniorral, egymásba karolva búcsúztak kisfiuktól.

L.L. Junior igyekezett támasza lenni anyukájának a gyászban. A nagymama mellett pedig Kinga, Junior jelenlegi felesége is a könnyeivel küzdött
(Fotó: Máté Krisztián)

Csilla, az édesanya egész testében remegett, amikor megérkezett. Ketten támogatták, Junior a szertartás alatt végig mellette maradt. (Fotó: Máté Krisztián)

Csilla minden erejét összeszedve felállt, és a családdal összekapaszkodva hosszú percekig állt Dávidka fotói előtt. A szertartás egyik legmeghatóbb pillanatai voltak ezek. (Fotó: Máté Krisztián)

A kicsinek egy apró fehér koporsója volt, nagymamája a beszédek után odament, és ismét keserves sírásban tört ki, mikor utoljára megsimogatta. (Fotó: Máté Krisztián)

Mága Zoltán hegedült a temetésen (Fotó: Máté Krisztián)

Ezzel a hintóval vitték utolsó útjára a kis Dávidkát (Fotó: Máté Krisztián)

Junior és Csilla egymást támogatva lépdeltek a kisfiúk testét szállító hintó után. (Fotó: Máté Krisztián)

Dávidka sírját elborították a virágok.  (Fotó: Máté Krisztián)

Még egy különleges macit is hoztak. (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek