EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,75 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb Tatabánya

Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.

A Fidesz önkormányzati képviselője hangsúlyozta, Szücsné a bemutatkozásakor már megsértette a tatabányai bányászokat, míg most az is kiderült, hogy vértesszőlősi lakosként és képviselőként a megyeszékhely ellen foglalt állást: kezdeményezte ugyanis települése elszakadását a Tatabányai járástól.


Szűcsné először a bányászokat sértette meg, majd a város ellen szavazott

Szücsné mostanság viszont, mióta tatabányai polgármesterségre vágyik, homlokegyenest az ellenkezőjét próbálja bizonygatni. Nemrég egy interjúban például azt mondta: „Ebben az időben Vértesszőlős, sőt Környe is gyakorlatilag Tatabánya agglomerációjává vált”… „a két település gyakorlatilag összeépült, szét sem lehet – csak közigazgatásilag – választani.” Úgy tűnik, Szücsné településfejlesztésről szóló szakmai álláspontját mindig az épp aktuális érdeke határozza meg – hangsúlyozta Salló Győző. A sajtótájékoztatón elhangzott a kérdés, vajon miként lehetne valaki Tatabánya vezetője, ha korábban ellene szavazott? Nem inkább Vértesszőlősön vagy Tatán kellett volna jelöltetnie magát?

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.