EUR: 333,16 Ft
CHF: 303,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Táncra perdült Berki Krisztián! Összegyűjtötte az aláírásokat a főpolgármester-jelöltséghez

Instagram videóban jelentette be Berki Krisztián, hogy hivatalosan is főpolgármester-jelölt lesz az őszi választásokon, ugyanis összegyűjtötte a szükséges aláírásokat.

Berki Krisztián a szakadó esőben táncra perdült legújabb élő Instagram bejelentkezésében. Van oka az örömre, hiszen határidőn belül sikerült összegyűjteni annyi aláírást, amellyel immáron hivatalosan is harcba száll a főpolgármesteri székért – írja a Ripost.


A portál beszámolója szerint bár Berki sikerében sokan nem hittek, úgy tűnik, jóval több ajánlást sikerült összegyűjtenie, mint például Puzsér Róbertnek (6316 db ajánlást gyűjtött).

„Itt vagyunk, 13:40 után egy kicsivel, és veletek közösen budapestiekkel megcsináltuk. Adatkezelési okok miatt nem mutathatom meg, de így megmutathatom (mutatja): 1250 ív van” – kezdte Berki széles mosollyal. „Kint voltam 16 napot az emberek között, megismerhettelek benneteket. Minden társadalmi rétegből, a rajongóimat, követőimet, utálóimat. Szerintem nagyon kevesen gondolták, hogy ez meglesz. Én már az első medencés videómnál tudtam, hogy sikerülni fog. 1250 ív itt van nálam, ez nyolcasával majdnem 10 000 aláírás. Most bemegyünk, megkérdezzük, hogy mi újság, Berki Krisztián jelölt lett. A következő állomás október 13-án lesz, a főpolgármester választás. Onnantól kezdve mindenki, a Fideszesek, Karácsony, mindenki elmehet nyugdíjba. Köszi, sziasztok!” – mondta el a videóban Berki – számol be a Ripost.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Döbbenetes! Megfenyegették a zuglói fideszes jelöltet

    Megfenyegették, hogy “el lesz intézve” a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje, Borbély Ádám. A fiatal politikus közösségi oldalán számolt be az incidensről, ahol arról is ír: megtette a feljelentést és nem fél azoktól, akik meghátrálásra akarják kényszeríteni őt – számol be a Ripost a 888.

  • Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe

    Tovább erősödik Budapest pénzügyi központ szerepe, a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) már hivatalosan is budapesti székhelyéről működik, ennek köszönhetően a fejlesztési pénzintézet nemzetközileg elismertebbé és versenyképesebbé vált – hangsúlyozta ki Varga Mihály a bank és a Pénzügyminisztérium üzleti fórumán, kedden Budapesten.