EUR: 331,55 Ft
CHF: 302,99 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Belföld

Táncra perdülve ünnepelt Berki

Hétfő délutánra sikeresen összegyűjtötte Berki Krisztián a főpolgármester-jelöltséghez szükséges aláírásokat. A celeb a hír bejelentésekor egy élő videó közvetítése közben még táncra is perdült örömében.

Ezerkétszáz ívet, majdnem 10 ezer aláírást gyűjtött össze a showman 16 napos kampányjárása során a budapestiektől, azaz majdnem kétszer annyit, mint amennyi szükséges a főpolgármester-jelöltséghez.


Szerintem nagyon kevesen gondolták, hogy ez meglesz. Én már az első medencés videómnál tudtam, hogy sikerülni fog. A következő állomás október 13-án lesz, a főpolgármester-választás. Onnantól kezdve mindenki, a fideszesek, Karácsony, mindenki elmehet nyugdíjba. Köszi, sziasztok! – mondta Instagram-videójában Berki.

A Ripost legutóbb arról számolt be: Berki főpolgármestersége esetén egy „kiemelt pozíciót talált ki” Karácsony Gergelynek: minden évben szenteste várná az otthonában, hogy feltegye a karácsonyfájára a csúcsdíszt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Soltész: Magyarország a kereszténység védőbástyája

  Magyarország a kereszténység védőbástyája – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Somogy megyei Segesden, a Szent Lászlóról elnevezett helyi római katolikus templom felújítása alkalmából tartott szentmisén vasárnap.

 • Kövér: Magyarország visszaszerezte jövőjét

  Magyarország 2010 óta elvégzett munkájával visszaszerezte jövőjét, és ennek nyilvánvaló jele, hogy “mi magyarok nem bezárjuk a templomokat és az iskolákat”, hanem újakat építünk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke vasárnap Budapesten, a Fasori Református Egyházközség hálaadó napján.

 • Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Szijjártó Péter: megvédjük határainkat!

  Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.