2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Nagykanizsa

Teljessé vált a bringaút

Felavatták a Csónakázó-tavat a várossal összekötő kerékpárút még hiányzó szakaszát: mostantól a belvárosból a szabadidőparkig gond nélkül el lehet jutni két keréken is. A beruházás több mint 80 millió forintos támogatásból készült el. Az új bringaút kétirányú, átmegy a gáton is, és a látogatóközponthoz érkezik. Az újabb kanizsai fejlesztést (balról-jobbra) Balogh László, a humán bizottság elnöke, Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő és Tóth Nándor alpolgármester adta át Kanizsa egyre gyarapodó létszámú kerékpáros társadalmának.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.