2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Tovább háborúznak! Berki keményen kiosztotta Puzsért

A közösségi oldalán osztotta ki ismét Puzsért Berki Krisztián, aki kőkeményen visszavágott ellenfelének, miután a kritikus nemrég kijelentette: csak 3 millió forintért hajlandó leülni egy vitára az egykori focivezérrel.

A főpolgármesterségért szintén harcban álló Puzsér azt is hozzátette: nem hiszi, hogy Berki törvényes eszközökkel tett szert az induláshoz szükséges aláírásokra. Nos, a kritikus szavai hamar Berki fülébe jutottak, az izomceleb pedig nem is várt sokat a csattanós válasszal: szépen kiosztotta Puzsért, dühöngő trollnak, férfiatlan szerencsétlenségnek titulálta – írja a Ripost.


„Puzsér Róbert, a leendő udvari bolondom, a dühöngő troll 3 millió forintot akar tőlem, hogy leüljön velem vitatkozni! Akkora lúzer, ingyenélő, férfiatlan szerencsétlenség, hogy az én pénzemből akar adakozni…. Róbert, a következő a javaslatom:

Leteszek Neked 3 millió forintot, de tegyél le te is 3 millió forintot!


Így 6 millió Ft-ot tudsz átadni az arra Rászorulóknak. Annak adod, akinek csak akarod, de nyilván ne legyen hozzád köthető.

Tehát még egyszer: leteszek 3 millió forintot, ha te is leteszel 3 millió forintot, vitatkozunk, Te meg jótékonykodhatsz. Ennyi” – fogalmazott a közösségi oldalán Berki Krisztián.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.