EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb XVII.kerület

Tudjuk, hol vagyunk

Szeptember 4-e óta a rákoskeresztúri Fő terén is helyet kapott egy napjainkban igen közkedvelt városmarketing-elem: Rákosmente látványos városfelirata. Az érdeklődők azóta előszeretettel fotózkodnak a szoborral, sőt az impozáns jelkép környezetében az éppen arra járók le is pihenhetnek egy-egy betűelemen. Az önkormányzat közleményéből kiderül, az alkotás célja, hogy hozzájáruljon Rákosmente népszerűségének további növeléséhez, valamint a lokálpatrióta érzés fokozásához.

Rákosmente szívében szíves Rákosmente (Fotók: Sáfár Tibor)

Megpihenni is jó Rákosmentén

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.