EUR: 330,93 Ft
CHF: 300,81 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Külföld

Vagánykodni akart, 15 métert zuhant

Hajszál híján nem az életével fizetett meggondolatlanságáért Heather Friesen, aki Hawaiin egy vízesés tetejéről zuhant 15 métert. Ráadásul saját maga vette fel a brutális esést, ugyanis a fejére volt rögzítve egy GoPro-kamera. A 26 éves lánynak a zuhanás következtében eltört 10 bordája, és „összeomlott a tüdeje”, de legalább túlélte a brutális kalandot.

Fotó: YouTube

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Donald Trump: Hillary megőrült!

  Donald Trump: Hillary megőrült!

  Donald Trump amerikai elnök vasárnap élesen bírálta Hillary Clinton volt külügyminisztert, volt elnökjelöltet azért, mert orosz érdekek szolgálatában állónak nevezett két elnökjelölt-aspiránst.

 • 9 3/4 vágány

  9 3/4 vágány

  Szó szerint elvarázsolták az ausztráliai Harry Potter rajongókat Melbourne-ben, ahol a napokban nyílt meg az ország legnagyobb varázsló üzletháza.

 • Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket találtak

  Páratlan arany ékszereket, főző edényeket és más értékes ókori tárgyakat találtak búvárrégészek Lord Elgin Kitera görög szigetnél 1802-ben elsüllyedt hajójának, a Mentornak a roncsában.

 • Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Nehézfémekkel szennyezett bébiételeket találtak az USA-ban

  Az Egyesült Államokban megvizsgált bébiételek döntő része ólmot és más nehézfémeket tartalmazott. Healthy Babies Bright Futures (HBBF) által bevizsgált 68 márka 168 bébiételének 95 százaléka volt nehézfémekkel, ólommal, arzénnal, higannyal, vagy kadmiummal szennyezett.