2019. december 08., vasárnap
Mária

Belföld

Új kampányfilmeket készített az Országos Mentőszolgálat

Két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ); az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak – hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója elmondta, reméli, hogy a mostani két kampány is eléri célját, csak úgy mint a korábbi “segítsdamentőket”-sorozat.


A főigazgató beszélt arról, hogy az utóbbi években nőtt a mentősök megbecsültsége: egy tavalyi lakossági felmérés során 80 százalékos lett bizalmi indexük. A közvélemény-kutatást szeretnék megismételni és elérni a 90 százalékos elismertséget a lakosság körében – mondta.

Ebben ezek a kampányfilmek is segítenek, hiszen a színészek mellett mentődolgozók is szerepelnek a filmekben, de a nagyobb ismertség miatt indították el a Nyitott mentőállomások és a Hősképzés elnevezésű programjaikat is – jegyezte meg.

OMSZédok: „Vezetés közben mindig kösd be magad és felejtsd el a mobiltelefonodat!”

OMSZédok: „Vezetés közben mindig kösd be magad és felejtsd el a mobiltelefonodat!” A tavaly nagy sikerrel zajlott „szuperhősös” kampányunk után most az emlékezetes Szomszédok tévésorozat köntösében hívjuk fel a figyelmet fontos, életmentő témákra. A kisfilmek az interneten és társadalmi célú hirdetésként a televízióban is láthatóak lesznek, reméljük hogy ezzel is segíteni tudjuk az életmentést! #mentők #veddészreamentőt #OMSZédok #generalimosolyőr

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2019. szeptember 26., csütörtök

Kapcsolódó Cikkek