EUR: 332,51 Ft
CHF: 301,75 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Külföld

Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

Bevándorláspárti bosszúhadjáratnak nevezte hétfői brüsszeli meghallgatását Varga Judit igazságügyi miniszter, akit az általános ügyek tanácsa hallgatott meg a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárással kapcsolatban.

MTI/Koszticsák Szilárd

Varga Judit kiemelte: immár több mint egy éve politikai boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen, amelynek oka egyértelműen az, hogy a magyarok többször is nemet mondtak a migrációra. A meghallgatás a bevándorláspártiak bosszúhadjáratának újabb állomása volt.


– Jól ismert, alaptalan, hazug, valóságot nélkülöző vádak ismétlődtek a bevándorláspárti, liberális elit részéről, amelyet folyamatosan visszhangoz a liberális, főként nyugat-európai média – jelentette ki Varga, hozzátéve, hogy nagy lépést tettek előre, hogy megvédjék Magyarországot.

Ismertetése szerint tételesen cáfoltak minden vádat és hamis állítást, minden jogi kérdést tisztáztak. Varga kiemelte: Magyarország ellen egy nem létező határozat alapján folyik eljárás, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége ugyanis jogsértő módon fogadta el azt tavaly szeptemberben.


Varga Judit szerint Magyarország évszázadok óta védi Európát, védi a keresztény kultúrát, az európai identitást, az európai életmódot, egy ilyen tagállamot  pedig nem támadni, hanem támogatni kellene.

 

Kilóg a lóláb

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint a „legnagyobb lóláb” a Magyarországgal szembeni eljárásban az anyagi felelősségvállalás, amelyet számon kérnek Magyarországon, valójában arról szól, hogy az elmúlt években beengedett migránsok integrációjának költségeit másokkal akarják megfizettetni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek