2019. november 22., péntek
Cecília

Külföld

Varga Judit: Boszorkányüldözés zajlik ellenünk

Bevándorláspárti bosszúhadjáratnak nevezte hétfői brüsszeli meghallgatását Varga Judit igazságügyi miniszter, akit az általános ügyek tanácsa hallgatott meg a Magyarországgal szemben indított 7. cikk szerinti eljárással kapcsolatban.

MTI/Koszticsák Szilárd

Varga Judit kiemelte: immár több mint egy éve politikai boszorkányüldözés folyik Magyarország ellen, amelynek oka egyértelműen az, hogy a magyarok többször is nemet mondtak a migrációra. A meghallgatás a bevándorláspártiak bosszúhadjáratának újabb állomása volt.


– Jól ismert, alaptalan, hazug, valóságot nélkülöző vádak ismétlődtek a bevándorláspárti, liberális elit részéről, amelyet folyamatosan visszhangoz a liberális, főként nyugat-európai média – jelentette ki Varga, hozzátéve, hogy nagy lépést tettek előre, hogy megvédjék Magyarországot.

Ismertetése szerint tételesen cáfoltak minden vádat és hamis állítást, minden jogi kérdést tisztáztak. Varga kiemelte: Magyarország ellen egy nem létező határozat alapján folyik eljárás, az Európai Parlament bevándorláspárti többsége ugyanis jogsértő módon fogadta el azt tavaly szeptemberben.


Varga Judit szerint Magyarország évszázadok óta védi Európát, védi a keresztény kultúrát, az európai identitást, az európai életmódot, egy ilyen tagállamot  pedig nem támadni, hanem támogatni kellene.

 

Kilóg a lóláb

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerint a „legnagyobb lóláb” a Magyarországgal szembeni eljárásban az anyagi felelősségvállalás, amelyet számon kérnek Magyarországon, valójában arról szól, hogy az elmúlt években beengedett migránsok integrációjának költségeit másokkal akarják megfizettetni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Százéves italokat mentettek a tengerből

  Százéves italokat mentettek a tengerből

  Elképesztő rakománnyal jött fel a víz felszínére az Ocean X svéd merülőcsoport, akiknek 900 palack nedűt sikerült megmenteniük egy 1917-ben elsüllyedt hajóról.

 • Részegen ügyelt a radiológus

  Részegen ügyelt a radiológus

  Hatalmas lelki bánatában igen erősen felöntött a garatra egy radiológus Oroszországban, a gond ezzel csak az volt, hogy ezt munkaidőben tette.

 • A nap képe: Harci panda

  A nap képe: Harci panda

  Bemutatták a Belgiumban található Pairi Daiza állatkert 3 hónapos pandakölyök ikreit. A képen Bao Di, az ikerpár hím tagja látható, aki nyugodt nővérével ellentétben nagyon aktív, félelmetesen vicsorít a kis csöppség.