2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Világbajnok lett a magyar lány

Hatalmas bravúrt hajtott végre Franciaországban a magyar színekben versenyző Korok Fatima a szabadtüdős mélymerülő világbajnokságon. A 26 éves lány 81 méteres merülése, ami 2 perc 54 másodpercet vett igénybe oda-vissza, aranyérmet ért a vizes megmérettetésen – írja a Ripost.

Fatima több, mint 140 külföldi induló mellett állt rajthoz egyedüli magyarként, a kötél mentén végzett szabadmerülés világsikerével pedig bezsebelhette az első hazai világbajnoki érmet.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.