EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Program

Világsztárokkal és fergeteges bulikkal vár ősszel is az Akvárium

Beköszöntött az ősz és vele együtt a klubszezon is, és ahogy azt már megszokhattuk, az Akvárium Klub most is a legütősebb élő- és elektronikus zenei programokkal készül az őszi-téli szezonra.

Az Akvárium Klub évről-évre világsztárok sorát hozza el Budapestre, ami az őszi-téli szezonban sem lesz másként.


Októberben ismét az Akvárium Klub lesz a CAFé Budapest egyik kiemelt helyszíne. A Hangvető és a CAFé Budapest szervezésében megvalósuló Budapest Ritmo idén is birtokba veszi a klubot október 4-6. között, és a világzene legjobbjait hozza el.

Koncertek terén sem lehet hiányérzetünk az őszi szezonban, hiszen már dupla telt házas a Skillet novemberi koncertje, emellett pedig nemzetközi fronton olyan fellépők érkeznek a klubba, mint a Hooverphonic, William Fitzsimmons, Adam Naas, Scarlxrd, The Asteroids Galaxy Tour, The Wooten Brothers és a Front 242. Persze itt lesznek a hazai kedvencek is: az Akváriumban mutatja be legújabb lemezét az Elefánt, az Erik Sumo Band, az Ethnofil, a Blahalouisiana és az Ocho Macho. Szülinapi bulival érkezik a Firkin, a New Level Empire és a DLRM. Itt mutatkozik majd be a Talk2Night, halloweeni bulit tart a Jetlag és visszatér a Subscribe. Koncertet ad még többek között az Analog Balaton, a Down for Whatever, a Soulwave, Péterfy Bori & Love Band, a Konyha és a ByeAlex és a Slepp is.


Természetesen az Akvárium – ahogy eddig is – messze kiemelkedik az elektronikus zenei felhozatal terén. Olyan világklasszis sztár DJ-k érkeznek majd, mint Jan Blomqvist + Band, Roni Size, Enrico Sangiuliano, Hernan Cattaneo, Paula Temple, Deborah De Luca, Andy C & Dillinja, Pan-Pot, Adriatique és ahogy azt már megszokhattuk, idén is Pre-NYE bulival érkezik a Kollektiv Turmstrasse.

Megújult a KisHall

A nyár folyamán a KisHall is megújult: új, nagyobb kiszolgáló felületet, valamint egy VIP területet is kialakítottak, illetve a terem dizájnja is felfrissült. Emellett egy teljesen új hangrendszerrel szerelték fel a KisHallat, így a tökéletes hangzás garantált.

Kapcsolódó Cikkek