EUR: 363,76 Ft
CHF: 344,44 Ft
2020. április 07., kedd
Herman

Belföld

Visszakapta az elhagyott 14 milliót

Egy tornazsákban felejtette a székesfehérvári buszon az eladott ingatlanának vételárát egy férfi. A pénzzel kitömött szütyőt még aznap megtalálta egy utas, amit becsületes ember módjára le is adott az autóbusz vezetőjének.

A tarisznya gazdája, amikor szembesült baklövésével azonnal hívta a helyi busztársaságot és jelentette az eltűnést. Az azonosításakor derült ki, hogy a zsákban 14 millió forint lapul, amit végül visszakapott a feledékeny férfi.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország jól tartja magát

  Magyarország jól tartja magát

  Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn, napirend előtt szólalt fel az Országgyűlésben, ahol a koronavírus-járvány elleni védekezésképpen meghozott intézkedések és az összefogás fontosságáról beszélt.

 • 78 százalék elégedett a kormánnyal

  78 százalék elégedett a kormánnyal

  Bő három héttel a veszélyhelyzet kihirdetése után is töretlen a magyar kormány koronavírus elleni intézkedéseivel való elégedettség – derül ki a Nézőpont Intézet szombaton véget ért heti kutatásából.

 • Operatív törzs: Tartsák be a budapestiek a szabályokat!

  Operatív törzs: Tartsák be a budapestiek a szabályokat!

  Az operatív törzs arra kéri a budapestieket, hogy tartsák be a kijárási korlátozás szabályait a járvány lassítása érdekében. Müller Cecília országos tiszti főorvos felhívta a figyelmet arra, hogy az összes megbetegedés – 744 fertőzött és 38 elhunyt – kétharmada a fővárosban és Pest megyében fordul elő.