2020. július 13., hétfő
Jenő

Belföld

Az Örömóda is megszólalt Berki Krisztiánnál! Újabb hírrel jelentkezett

A főpolgármesteri székért harcba szálló izomceleb tegnap jelentette be, hogy közel 10 000 ajánlást sikerült összegyűjtenie. Ma friss hírekkel jelentkezett – számol be a Ripost.

Néhány hónappal ezelőtt sokan nem fogadtak volna arra, hogy az ingyenes budapesti közlekedést és kedvezményes parkolást ígérő Berki Krisztián közelebb kerül a főpolgármesteri székhez, mint egy újabb valóságshow főszerepéhez – tudatja a portál.


A Ripost beszámolója szerint az izomceleb azonban bekeményített, 16 napon keresztül járta a várost, hogy szeptember 10-ig megszerezze a fővárosiaktól a szükséges 5000 ajánlást. Ez idő alatt persze nemcsak olyanokkal találkozott, akik kiálltak mellette, voltak, akik kabarénak tartották a törekvéseit. Berki azonban nem csüggedt, rácáfolt a kétkedőkre!

Hétfő kora délután egy Instagram-videóban táncra perdülve tudatta, hogy sikerült összegyűjtenie a főpolgármesteri jelöltséghez szükséges ajánlásmennyiséget, sőt, közel a dupláját, közel tízezret! A főváros honlapján kicsivel később közzétett határozat szerint az október 13-ai voksoláson Tarlós István lesz az első a szavazólapon. A kormánypárti főpolgármestert a celeb Berki Krisztián, a Munkáspárt vezetője Thürmer Gyula, a független Puzsér Róbert és az ellenzék közös jelöltje, Karácsony Gergely követi – írja a portál.


Kedd reggelre a Nemzeti Választási Iroda honlapján is megjelent Berki adatlapja. Az izomcelebből lett politikust telefonon kereste meg a Ripost, aki elmondta, hogy ő már tudja, hogy hivatalosan is elfogadták a leadott ajánlóíveit.

„A számokat még nem tudom, de azzal felhívtak, hogy hivatalossá vált az indulásom a főpolgármesteri székért. Azt üzenem a kihívóimnak, hogy számolgathatnak nyugodtan, de az X-eket úgyis én fogom begyűjteni„ – jelentette ki a Ripostnak a tőle megszokott magabiztossággal.

Bár további stratégiájáról egyelőre hallgat, az Instagramon megjelent egy az eddigi kampányát összefoglaló videó, amelynek aláfestő zenéje az Örömóda. Alighanem nem véletlen a dalválasztás: Berki szemlátomást elégedett a teljesítményével.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek