2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Egyéb Miskolc

Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett. A kiváló játékerőt képviselő, női NBA (San Antonio) tapasztalattal is rendelkező, chilei válogatott Ziomara Morrisonra érkezik a pótlására.

A chilei hölgy a 2018–2019-es szezonban két csapatban is szerepelt. Elsőként a lengyel első osztályú Artego Bydgoszcz csapatában a bajnokságban huszonnyolc találkozón 13,9 pontot és 6,6 lepattanót átlagolt a bő harmincpercnyi játékideje alatt, 61 százalék feletti kétpontos mezőny mutatóval, valamint 92,6 százalékos büntetődobási hatékonysággal.


Zio női NBA és EuroLiga tapaszalatokkal is rendelkezik – fotó: dvtk.eu

Az Európa Kupában tíz mérkőzésen szűk 32 perc alatt dobott átlagban 14,3 pontot és 6,1 lepattanót, 59 százalék fölötti kétpontos dobószázalékkal, valamint 90 feletti büntetődobási hatékonysággal. A nyarat hazája bajnokságában töltötte, a Los Leones csapatával szeptember 2-án chilei bajnoki címet ünnepelhetett.

A női NBA-s tapasztalatokkal is rendelkező Ziomara Morrison múlt héten érkezett meg Miskolcra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.