EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,82 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb XIV.kerület

A Bethesda kórházért is főztek a Fidesz képviselői

Remek hangulatban és szenzációs ételkreációk társaságában telt az V. Jótékonysági Gasztrofesztivál, ahol a részvétel volt a fontos: a kóstolójegyek bevételéből több mint hétszázezer forint támogatás gyűlt össze a Bethesda Kórház Alapítvány javára. Az már csak a ráadás, hogy a különleges ételek kategóriájában Rozgonyi Zoltán és csapata II. helyezést ért el. 

– A juhtúrós galuskával tálalt padlizsános, cukkinis lecsóra és a gyümölcsökkel kínált képviselő(jelölt)fánkunkra Zugló testvérvárosait is jó szívvel vendégül láttuk. Köszönet gasztrobarátaimnak és mindenkinek, akivel együtt főzhettünk, és részt vállalt a nemes cél érdekében – számolt be a jótékonysági eseményről Rozgonyi Zoltán polgármesterjelölt.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.