EUR: 335,43 Ft
CHF: 305,84 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

A Fidesz–KDNP az országépítő

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke levélben fordult a kormánypártok új önkormányzati képviselőihez és polgármestereihez. A miniszterelnök azt kéri, hogy saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak. 

– Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen! – írta Orbán Viktor a Bereznai Csaba képviselő által nyilvánosságra hozott levélben, melyben Orbán kiemelte: a Fidesz–KDNP az országépítő, és azt ígérte, hogy az ehhez szükséges munkát kormányzati szinten is folytatni fogják.


A miniszterelnök szerint a következő években tovább növelik a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítik a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hoznak létre, és tovább csökkentik a munkát terhelő adókat. Megvédik Magyarország határait, és nemet mondanak a bevándorlásra.

A pártelnök-kormányfő elmondta, hogy az önkormányzati választáson a Fidesz–KDNP szerezte messze a legtöbb szavazatot. Ahol azonban Magyarország polgárai másra bízták a várost irányítását, ott rájuk is más feladat vár.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a mai parlamenti munka, amely során szóba került az ellenzéki képviselők elfogadhatatlan viselkedése miatt szükséges a házszabály módosítás is, de a családvédelmi akcióterv sikerességéről is beszéltek.

 • Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban – jelentette ki a pénzügyminiszter a Magyar Nemzetnek. Az  interjúban Varga Mihály azt mondta, hogy a kormány már hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásához.