2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

A nap képe: Fapofa

Egy igen látványos és kreatív gerillaszobor jelent meg Budapesten a budai rakpart Erzsébet és Szabadság híd közötti szakaszán, amit az orosz Gyima Sljonkin készített uszadékfából.

A Duna-parton ücsörgő titokzatos alak készítőjéről egyébként szinte semmit sem tudni, alkotásáról a közösségi oldalán is csak annyit mondott, hogy a Duna partjáról gyűjtött fadarabokból csinálta.

/Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • A kenyérsütés az igazi szeretet

  A kenyérsütés az igazi szeretet

  Október 16-án ünneplik a kenyér világnapját. Korábban Szabadfi Szabolcsnál, azaz Szabi, a péknél jártunk, hogy elárulja a tökéletes házi kenyér titkát.

 • Dagad a kispesti mutyibotrány

  Dagad a kispesti mutyibotrány

  Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

 • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.