EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 19., szombat
Nándor

Külföld

Államokon át vándorolt a kutya

Bella a husky nem mindennapi kalandba vágott bele, amikor Los Angeles környékén élő családját elhagyva 3 államon keresztül barangolt.

Miután a kutya elveszett, gazdái nagyon szomorúak voltak, de végül 1127 km-es útja végén az Új-Mexikó állambeli Las Crucesben megtalálták az állatot, ahol chipje alapján könnyedén beazonosították.

A kalandor ebet végül visszavitték családjához, akiknek már nagyon hiányzott Bella, aki egy életre szóló élménnyel mindenképpen gazdagodott.

fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Megtörtént az első női űrséta!

    Megtörtént az első női űrséta!

    Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken. Jessica Meir és Christina Koch, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két amerikai űrhajósa a csaknem hét órásra nyúlt pénteki űrsétán az állomás akkumulátorait cserélte ki.

  • Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    A német szövetségi rendőrség vezetése utasítást adott az ellenőrzés megerősítésére az országhatár valamennyi szakaszán, az egységek feladata az illegális határátlépés és a határokon átívelő bűnözés elleni intenzívebb fellépés, és az embercsempészek új módszereinek feltárása – jelentette pénteken a Der Spiegel című hírmagazin.