2020. április 04., szombat
Izidor

Extra

Árpa Attila: Bármikor készen állok egy drogtesztre

Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. A 47 éves színész a Ripostnak elismerte, hogy rendőrségi ügy folyik ellene, de állítása szerint a vádak alaptalanok. 

Árpa Attila otthonát március 22-én rendőrök lepték el, a 47 éves színész most a Ripostnak beismerte: a razzia óta kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. „Március 22-én úgy érkezett meg hozzám a TEK, hogy a hivatalos papíron már gyanúsítottként szerepeltem. Valaki valamiért elkezdett engem gyanúsítani a kábítószer-kereskedelemmel, ezért tartottak nálam házkutatást. Természetesen nem találtak semmit. Azóta volt egy kihallgatás, amin az ügyvédemmel együtt vettem részt, és elmondtam, hogy ez az egész egy hülyeség” – mondta a Ripostnak Árpa, aki tagadja, hogy bármi köze lenne az ügyhöz. Állítása szerint valaki ártani akar neki, ezért küldte rá a rendőröket.


„A kihallgatás során elmondtam, hogy korábban valóban fogyasztottam drogot, de soha nem kereskedtem vele, és otthon sem tartok kábítószert. Nem tudom, ki küldhette rám a rendőröket. (…) Nyilván vannak emberek, akiknek szúrom a szemét, de fogalmam sincs, ki merészkedhetett el ilyen messzire. (…) Azzal zártam a vallomásom, hogy bármikor készen állok egy drogtesztre, hiszen már nagyon régóta nem élek kábítószerrel” – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tartsuk a távolságot!

    Tartsuk a távolságot!

    A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

  • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

    Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.