EUR: 335,43 Ft
CHF: 306,11 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Extra

Az Akváriumban szülinapozik a DLRM

Teljes gőzzel készül a rockbanda az október 22-i magyarországi koncertjére, ahol a zenekar tagjai az együttes megalakulásának negyedik születésnapját ünneplik majd.

Az együttes 2015 őszén alakult. Alapelvük a teljes szabad alkotás, ebből adódóan egy elég eklektikus zenei stílust tudhatnak magukénak. A szabadság jegyében az együttes tagjai nemcsak zenei, hanem országhatárokat átívelő kalandok és utazások állandó szereplői is. A banda hobbipiálós-utcazenés-csövezős-vándorlós baráti társaságból nőtte ki magát a magyar stoner-grunge szcéna meghatározó szereplőjévé.


Szabó Marci és Petróczi ‘Edi’ Ádám 2014-ben egy kőkeményen bulizós péntek estén döntöttek úgy, hogy megalapítják a zenekart. Az első egy évben inkább a rockerek életét élték, így a tényleges alkotás végül 2015-ben kezdődött el, ami igen hamar meghozta a sikert.

2017-ben Nóniusz Gábor zenei producer közreműködésével felvették első komoly nagylemezüket.

A DLRM európai sikereiknek köszönhetően folyamatos meghívásokat kapott Ausztriába, Csehországba, Németországba, Hollandiába, Belgiumba, Luxemburgban, Franciaországba, Spanyolországba, Szlovákiába és Romániába is.

Az aktuális magyarországi koncertjükre pedig már teljes gőzzel készülnek, október 22-én az Akváriumban bontják le a falakat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek